ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2011. október 17., hétfő

Bio klíma újra

Még nyáron írtunk a vadszőlővel befuttatott csoda jól működő pergolánkról.  Hoztam nektek pár képet az őszi változatról.
Ahogy egyre jobban tudunk örülni a Nap minden melegen simogató sugarának, úgy engedi be ez a természetes klímaberendezés őket a szobába. És ajándékként még csodaszép színekben pompáznak a levelek, a lelógó indák pedig gyönyörű fényjátékkal örvendeztetnek meg.












4 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a vadszőlőt!!! Csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is vadszölő futja be a ház egyes részeités a kerítést. Gyönyörű, de van egy nagy hátránya, hogy nagyon intenzíven terjeszkedik, lehetetlen gátat vetni neki és ott is nő, ahol nagyon nem szeretném. Rengeteget tusakodom vele, hogy valami más növény is megmaradhasson a kertben.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk a nem tapadókorongos változat van, és bár találok hajtásokat néha másfelé, egyelőre nem tűnik agresszívnek.

    VálaszTörlés
  4. csodásszép színei vannak, szeretem

    VálaszTörlés