ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2012. február 22., szerda

Húsvétra készülve

Kedves Olvasóim!

Valahogy "véletlenül" úgy alakult, hogy többen is olvassátok a blogomat, akik más más felekezethez tartozva ugyanazt az Istent szolgáljuk. Húsvétra készülve arra gondoltam, hogy jó lenne megismerni egymást, mégpedig azáltal, hogy megosztjuk egymással a felekezetünk, gyülekezetünk készülődésének szokásait, ájtatosságait.
Ha van kedvetek írjatok egyből kommentet, ha nem, kívánjátok felfedni kiléteteket, akkor írjatok a címemre (jobb oldalon kockás hátterű kis képre kattintva), és én teszem fel a kommentek közé név nélkül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése