ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2012. április 13., péntek

Véletlen?- a régi készlet újra egymásra talál

Emlékeztek? egy hónapja találtam ezeket a csészéket a lomisnál. Megtetszettek, kedves vidám színük miatt is. Igazi fagyiszínek. És láss csodát, a héten egy nagy kupac tányért átválogatva megtaláltam a hozzá tartozó csészealjakat, és kistányérokat.
Egy kis kalács, kávé vagy tea, virágos terítő, a virágos fák alatt? Nagyon idilli vagy lesz rá lehetőség a hétvégén?
Kívánom Nektek, hogy így legyen, én igyekezni fogok.


4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen fantasztikus dolgokat találsz!!!
    Jó lenne hétvégén is élvezni a napsütést, de sajnos esőt mond... De lesz még nyár :o)!

    VálaszTörlés
  2. Én már el is képzeltem az asztalt, amit megterítesz ezekkel a szépséges kis kerámiákkal...nagyon aranyosak! Szuper, hogy meglettek a kistányérok is!

    VálaszTörlés
  3. Véletlen? A régi asszonyok újra egymásra találtak.:))))))Nem,biztosan nem véletlen,ahogy a csészék sem: Gondviselés.:)

    VálaszTörlés
  4. Olyan jó volt Veled beszélgetni tegnap. Ugyanis "véletlenül" összetalálkoztunk a régiségesnél.

    VálaszTörlés