ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2012. augusztus 25., szombat

A nyár ízei télire

Ma nem tudom mi volt velem, de elég jól haladtam az eltervezett dolgaimmal. A paradicsomeltevésen kívül újrafőztem a bodzazselét, mert nem volt elég sűrű, és eltettem egy zseléfixnyi őszibarackot is. Alig bírtam abbahagyni. Holnap pihenés.

Sugo (paradicsomszósz) Fróni receptje szerint, ketchup Limarától , bodzazselé a saját fejem után, és az őszibaracklekvárba is beújítottam.

4 megjegyzés:

  1. Nyeltem egyet: nyami.:))))))Nagyon gusztusosak!!!!!kellene még nekem szabi a befőzéshez...

    VálaszTörlés
  2. Csurog a nyálam! :) Húúú..de guszták! Nagyon ügyes vagy! Remélem ízleni fog a sugo!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaly már megvolt a főpróba, most már biztosan tudom, hogy nagyon finom. Köszi a receptet. Jó, hogy újra aktív vagy!

      Törlés