ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2010. december 9., csütörtök

Indul a blog

Az otthonépítéssel, otthonteremtésel foglalkozó blog kezdésére talán a leghálásabb időpont a karácsony előtti.

Ilyenkor jó bekuckózni a szobába, melengetni a kezünket a kályhánál, és jó esetben a szívünket is a készülettel.

Hát ez az , ami jó lenne, amit nagyon szeretnék, de nemigen működik. Helyette rohanás, vásárlás, idegesség az egyre jobban fogyó idő, és az egyre több elvégzendő feladat miatt. Stressz, stressz, stressz, és nem az egészséges fajtából.
Bár ki tudja, lehet, hogy vágyainkat, álmainkat vetítjük ki és talán alig alig van olyan, akinek sikerül elérni a tökéletes készületet.
Próbáljuk meg mégis! Csak egy kicsit! Az nem lehet, hogy mindig csak sodródjunk!

Néhány kedvcsináló kép a készülethez. Illatos levendulazacskók a ruhák közé, vidám kockás szívek a karácsonyfára (kattints a képre!)
Karácsony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése