ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2011. november 22., kedd

Kacsasült

Jól elkéstem az ígért képpel, de azért megmutatom:
A kacsavágásnál csak a sütéstől féltem jobban. Többször próbálkoztam már vele, de ritkán lett számomra is megfelelő az eredmény. Most nem kísérleteztünk különleges receptekkel, csak egyszerűen megsütöttem, és az eredmény csodás lett:  a húsa omlós volt és  puha. Még a mellét is meg tudtam enni, pedig nem szeretem a száraz húsokat. Úgy látszik a frissen vágott húsnak nincsen párja.
Még jutott a mélyhűtőbe is belőle, úgyhogy szívesen veszem, ha írtok  recepteket . Képet küldök róla legközelebb is.


1 megjegyzés:

  1. Hudeguszta! :)) Egyébként nem tudlak tuti recepttel ellátni, mert Én is csak simán sót, borsot és majorannát teszek rá(esteleg egy kis fokhagyma?..ja ..igen..azt is szoktam, de nem túl sokat). Sztem is így a legegyszerűbben a legfincsibb!

    VálaszTörlés