ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2011. november 23., szerda

Online piac kézműveseknek

ONLINE piac
"Nemsokára, pár napon belül nyílik egy új online piactér, a handagora.com helyen. Persze van már fészbúk oldalunk régóta, ezt kellene most lájkolni és ott egy hozzászólást hagyni, valamint megosztani. Figyelem, ide nem fontos írni semmit, az ott hozzászólók között fogok sorsolni, úgy egyszerűbb követni. Az odal: 
http://www.facebook.com/pages/Handagora/246530938690266   (new online marketplace! coming soon! to participate in the game: like this page and leave comment)

Na és persze pár szót az új helyről: lehet árulni használt és megunt szerszámokat, eszközöket, újságokat, könyveket. Lehet árulni leírásokat, kiegészítőket, foltvarró és ékszeres kellékeket. Lehet árulni kézműves termékeket, természetesen saját készítésűeket, de akár ismerősét, barátét is. 
A feltöltés elképesztően egyszerű és gördülékeny, lesznek fórumok és blogolási lehetőség, a termékekhez hozzá lehet majd szólni és a bemutatkozásban meg lehet adni a blogoldal és a fészbúk elérhetőséget.
Az oldal támogatja a paypal fizetési módot, a forint az alapértelmezett fizetési eszköz, de a külföldi látogatóknak lehetőségük lesz átváltani és megtekinteni dollárban és euróban a termékek árait és a fizetendő összegeket. Ennek függvényében ki lehet választani a szállítási összegeket itthonra, Európába és egyéb helyekre.
Remélem fogjátok szeretni :)"
Ezt írta Dióhéj a blogján. Érdeklődéssel várjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése