ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2011. december 31., szombat

Évvégi hálaadás
A karácsonyfa mellett, a betlehemi jászol fényénél ilyenkor megpihenve jó visszatekinteni erre az évre. Itthon, a család körében, lelassulva sokkal hálateltebb a szívem, mint a hétköznapi rohanás közben. Sok mindenért lehetek hálás, de most csak értetek mondok köszönetet. 
Hálás vagyok értetek kedves olvasók, blogtársak. Köszönöm azt a sok munkát, amivel szerkesztitek a bejegyzéseiteket, köszönöm a sok gyönyörűséget, amit alkottok, és megosztotok velünk, köszönöm a gondolataitokat, amivel inspiráltok minket, köszönöm, hogy bátorítjátok, és nem hagyjátok elcsüggedni a másikat. Köszönöm, hogy jártatok nálam, is, és közétek tartozhatok.
Idén nekem a virtuális világban ezek voltak a legnagyobb ajándékok.


KÖSZÖNÖM

1 megjegyzés:

  1. Örülök én is, hogy megismerhettem a blogodat ♥!
    Nagyon boldog új eszetendőt kívánok :o)!

    VálaszTörlés