ház

ház
*** Jó dolog a kis homokból várat építeni, a téglából templomot az Istennek, otthont az embereknek. Jó dolog a földet feltörni, és tarka virágot, hatalmas fákat ültetni csak úgy, hogy legyenek, hogy létükkel tanúskodjanak az élet, a kibontakozás, a folyamatosan mozgásban lévő Isten irántunk való végtelen szeretetéről. Megéri? Építed, szépíted a világot, és észre se veszed: magadat építed, bontakoztatod ki, minden egyes kapavágás nemcsak a földet teszi lakhatóbbá, hanem magadat is. (Böjte Csaba) ***

2011. december 6., kedd

Zsák Mikulásra, ajtódísznek

Újabb átalakítás Mikulásra:egy tányéralátét, amit háromba vágtam, majd hozzávarrtam egy kis zsákot. A tetejét visszahajtottam, és egy ágat bújtattam bele. Durva spárgával  akasztottam fel,  tuja, és bogyós  ágat tettem bele egy kis mandarinnal. Hogy tetszik?






3 megjegyzés:

  1. Ilyenkor jövök rá, hogy Én bizony nem vagyok elég kreatív! Hogy én ilyen szuper, de egyszerű dolgokat miért nem tudok kitalálni?! Nagyon ügyi vagy!!!!

    VálaszTörlés
  2. Csak azt ne feledd, hogy a te mindennapos bejegyzéseid, és az a sok sok kép, amit feltöltesz mennyire inspirálóak. Szóval te is részese vagy sok megvalósult alkotásnak.

    VálaszTörlés
  3. :) Köszi! Sokszor annyira érzem az ujjaimban, hogy na Fróni-ezt biztos meg tudod csinálni! Aztán jön a kopp! :( Mégsem! Kellene egy segítő, aki tanult varrni, horgolni, hímezni stb....szóval legtöbbször marad a nézelődés; csak legeltetem a szemeim a mások csodáin!
    Pl. Nálad! :)

    VálaszTörlés